Yhteystiedot

Gasthaus Pooki

Pooki Juhlapalvelut

Ylinenkatu 21

FI-23500 Uusikaupunki

 

Puh: +358 (0)2 8477 100 / 044 3477105

Email: pooki@ravintolapooki.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Tilaa lounaslistat sähköpostiin

 

AUKIOLOAJAT

 

LOUNAS

ma-pe 11-15

 

A LA CARTE

ma-pe 16-21

la 12-21

su 12-17

 

JUHLAPOOKI

Avoinna tilauksesta


Varaa huone

 

Oranssista "Check Availability"-painikkeesta pääset tekemään varauksen heti tai selailemaan vapaita huoneita ja huonehintoja! Päivämäärää ei ole välttämätöntä syöttää vielä, sen voit tehdä myöhemmin. Online-varausjärjestelmässämme otsikkotasot ovat englanniksi. Huomaathan, että hinnat ilmoitetaan per 1 henkilö. Lisähenkilöt huoneessa muuttavat hintaa.

 

Vapaata huonetta voi myös tiedustella sähköpostilla: pooki@ravintolapooki.fi. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian. Jos varaus on onnistunut, saat meiltä automaattisen varausvahvistuksen (siinä on otsikot englanniksi, varausehdot löytyvät suomeksi vahvistuksen alaosasta). Meille saa aina myös soittaa, p. 02 8477 100.

 

HINNAT: 1 HH 85 €/yö   ---   2 HH 101-109 €/yö     Vakiohintoihin sisältyy aina aamiainen.

 

 

VARAUS- JA MAJOITUSEHDOT

Varaus- ja majoitusehdot löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Huomioithan, että nämä ehdot koskevat kaikkia varauksia eli puhelimitse, sähköpostitse ja paikan päällä tehtyjä varauksia, sekä online-varauksia. Varaamalla hyväksyt ehdot.

 

VASTAANOTTO

Vastaanotto toimii ravintolan aukioloaikoina ravintolassa. Ravintolan tarjoilijat vastaanottavat hotellivieraat.  Huoneen saa käyttöönsä viimeistään klo 15 tulopäivänä ja uloskirjautuminen on tehtävä klo 12 mennessä lähtöpäivänä. Myöhäinen saapuminen (klo 20 jälkeen, su klo 18 jälkeen) onnistuu myös. Pyydämme vain olemaan asiasta meihin päin yhteydessä.

Copyright Gasthaus Pooki  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia